Izabella léleképítő oldala
Menü
 
Olvass velem!


A társalgás művészete

 
Kapcsolat

Elérhetőségeim
Üzenőfal

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szívből ajánlom

Asztrológus - csillagjovo.gportal.hu

 
Társoldalak
Egyedi szütyők
Designer Divat
Dísznövények
 
Statisztika
 
TAROT

 


 

 

A Tarot az ősi Egyiptomból származik, és lapjai az egyiptomi papok bölcsességét őrzik. Ősi tudást közvetítenek, a világ legrégebbi történetét mesélik el. (Nagy Arkanum) Ez pedig a Hős utazása, amely minden nép mítoszaiban, meséiben és legendáiban megjelenik. Az Ember életútját bemutató ősi tanmese.

A Nagy Arkanum azokat az emberi psziché mélyén működő ösztönerőket személyesíti meg, amelyeket C.G.Jung "archetipusoknak" nevez. Ezek az archetipusok a pszichében nagyjából ugyanúgy működnek, ahogyan az ösztönök funkcionálnak a testben. Ezeket az archetipikus erőket természetesen nem láthatjuk, mint ahogyan az ösztönöket sem, de megtapasztaljuk azokat álmainkban, látomásainkban és ébredő gondolatainkban, ahol képmásokként jelennek meg.

A Tarot csodálatos eszköze az önismeretnek, hiszen az egyén belső állapotát tárja fel az élet egy bizonyos pontján és egyfajta tapasztalatot is, amivel a kérdezőnek szembe kell néznie a külső életében.
A külső és a belső élet együtt jár, mert mind a kettőnek ugyanaz az egyén a magja.

A Tarot minden élethelyzetben, - de különösen válságokban és mélyreható változásokban - értékes tanácsadó lehet, amely figyelmünket a megfelelő pillanatban a lényeges és döntő mozzanatra irányítja. Énünk hajlamos leragadni a már ismert dolgoknál, - annak ellenére, hogy okosabbnak tartjuk az elengedést - mivel jobban szereti a már ismert "nyomort", mint az ismeretlen változást. Önvalónk viszont tovább akar vezetni minket, és mivel ez gyakran nem megy másképpen, hirtelen válságban találjuk magunkat, amely addig tart fogva, amíg készen nem állunk az új útra.

A veszteség értelme nem az, hogy belátható időn belül visszaállítsuk a régi helyzetet. A helyes kérdésnek ezért mindig azt kell tudatnia, hogy mit kell megtanulnunk. Pontosan a nagy változásokra jellemző, hogy amikor benne vagyunk, nem is sejtjük, hová vezet az út. A kérdés az, "Mi fontos most?", vagyis jelenlegi helyzetemet, ezt a válságot , céljaimat...stb..tekintve, mi a fontos most számomra? Ha így kérdezünk, akkor a kártya mindig megmutatja, hogy mire kell figyelnünk, és hogy hova vezet a következő lépés. A Tarot útmutatást ad arra vonatkozóan, hogyan kerülhetünk ki előbb-utóbb a gödörből.

Csak az a fontos, hogy éber légy, mert a leckék mindig akkor jönnek, amikor készen állsz a befogadásukra, és ha figyelsz a jelekre, mindig mindent megtanulsz amire szükséged lesz a következő lépéshez.

Amit teszünk, elkerülhetetlen következményt vonz maga után. Aki hazudik, annak hazudnak, aki lop, azt meglopják, aki szeret, azt szeretik, aki ad, az kap is. Még ha rövid távon ez nem is így működik, de hosszú távon igaz az univerzális tétel, mert ez a KARMA TÖRVÉNYE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Vendégeink
Indulás: 2013-06-11
 
Online látogatók
 
Iratkozz fel!
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Óra
 
Naptár
2018. November
HKSCPSV
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
<<   >>
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG